اولین بار قهوه روبوستا در قرن 18 میلادی در کشور کنگو توسط بلژیکی ها کشف شد. و با نام Coffea canephora نام گذاری شد ، با این حال این درخت جزو درختان بومی جنگل های استوایی نزدیک دریاچه ویکتوریا در کشور اوگاندا نیز به شمار می رود.
مزایای قهوه روبوستا
- کشت آسان
- کم چرب
- کافئین بالا ( حدود 2.7 درصد در مقابل 1.5 درصد قهوه عربیکا)
- هزینه نصف قهوه عربیکا
معایب قهوه روبوستا
- طعم خسته کننده
- تلخی بالا
- کیفیت پایین.
خواص قهوه روبوستا
خواص قهوه روبوستا نیز مانند سایر انواع قهوه می باشد با این تفاوت که به علت وجود کافئین بیشتر باعث هوشیاری بیشتر و افزایش تمرکز قوی تر می شود.