قهوه

قهوه روبوستا

اولین بار قهوه روبوستا در قرن 18 میلادی در کشور کنگو توسط بلژیکی ها کشف شد. و با نام Coffea canephora نام گذاری شد ، با این حال این درخت جزو درختان بومی جنگل های استوایی نزدیک دریاچه ویکتوریا در کشور اوگاندا نیز به شمار می رود.

مزایای قهوه روبوستا

  1. کشت آسان
  2. کم چرب
  3. کافئین بالا ( حدود 2.7 درصد در مقابل 1.5 درصد قهوه عربیکا)
  4. هزینه نصف قهوه عربیکا

معایب قهوه روبوستا

  1. طعم خسته کننده
  2. تلخی بالا
  3. کیفیت پایین.

خواص قهوه روبوستا

خواص قهوه روبوستا نیز مانند سایر انواع قهوه می باشد با این تفاوت که به علت وجود کافئین بیشتر باعث هوشیاری بیشتر و افزایش تمرکز قوی تر می شود.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *