دسته‌بندی نشده

قهوه عربیکا

ابل حدسه که گونه عربیکا مربوط به کشور های عربی باشه. درختان قهوه عربیکا در منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی (جنوب غربی) ، سودان (جنوب شرقی) و گواتمالا رشد می‌کنند.

شناسنامه قهوه عربیکا

  • فرمانرو= گیاهان
  • گیاهان گلدار
  • دولپه‌ای‌های نو
  • آستریدها
  • راسته= گل‌سپاسی‌سانان
  • تیره= روناسیان
  • زیرخانواده= روناسیان ایگزوروئیدائه
  • تبار= Coffeeae
  • سرده= گیاه قهوه
  • نام علمی= Coffea arabica

مزایای قهوه عربیکا

  1. طعم بی نظیر و فوق العاده عالی
  2. ترشی کمتر
  3. کافئین کمتر نسبت به دانه های ربوستا که باعث آرامش می شود
  4. دارای مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان است که برای پیشگیری از سرطان مفید می باشد.
  5. مزایای ضد میکروبی دارد
  6. پیشگیری از آلزایمر ، پارکینسون و بیماری های اختلال حافظه
  7. افزایش تولید هورمون آندورفین در بدن
  8. کاهش وزن و لاغری به دلیل دارا بودن کافئین
  9. تقویت ناخن و استخوان ها به دلیل وجود پتاسیم در آن

معایب قهوه عربیکا :

  1. قیمت گرانتر نسبت به بقیه محصولات
  2. آسیب پذیری در مقابل آفات
  3. نسبت به دانه های ربوستا قند و چربی بیشتری دارد
  4. اسیدیته کمتر نسبت به بقیه قهوه ها

ویژگی ظاهری دانه عربیکا :

  1. دانه ای تخت و صاف
  2. بیضی شکل تر از دانه های دیگر قهوه ها
  3. خط وسط لوبیای دانه کمی دارای انحناست

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *