ابل حدسه که گونه عربیکا مربوط به کشور های عربی باشه. درختان قهوه عربیکا در منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی (جنوب غربی) ، سودان (جنوب شرقی) و گواتمالا رشد میکنند.
شناسنامه قهوه عربیکا
- فرمانرو= گیاهان
- گیاهان گلدار
- دولپهایهای نو
- آستریدها
- راسته= گلسپاسیسانان
- تیره= روناسیان
- زیرخانواده= روناسیان ایگزوروئیدائه
- تبار= Coffeeae
- سرده= گیاه قهوه
- نام علمی= Coffea arabica
مزایای قهوه عربیکا
- طعم بی نظیر و فوق العاده عالی
- ترشی کمتر
- کافئین کمتر نسبت به دانه های ربوستا که باعث آرامش می شود
- دارای مقادیر زیادی آنتیاکسیدان است که برای پیشگیری از سرطان مفید می باشد.
- مزایای ضد میکروبی دارد
- پیشگیری از آلزایمر ، پارکینسون و بیماری های اختلال حافظه
- افزایش تولید هورمون آندورفین در بدن
- کاهش وزن و لاغری به دلیل دارا بودن کافئین
- تقویت ناخن و استخوان ها به دلیل وجود پتاسیم در آن
معایب قهوه عربیکا :
- قیمت گرانتر نسبت به بقیه محصولات
- آسیب پذیری در مقابل آفات
- نسبت به دانه های ربوستا قند و چربی بیشتری دارد
- اسیدیته کمتر نسبت به بقیه قهوه ها
ویژگی ظاهری دانه عربیکا :
- دانه ای تخت و صاف
- بیضی شکل تر از دانه های دیگر قهوه ها
- خط وسط لوبیای دانه کمی دارای انحناست